Visualització de contingut web

Información sobre los códigos DIR3 Generalitat

La plataforma FACe incorpora una estructura de departaments destinataris de les factures basada en els codis DIR3 de l'Administració General de l'Estat.

 

Les factures s'envien electrònicament a un departament que s'identifica per mitjà de la combinació de tres codis: OFICINA COMPTABLE + ÒRGAN GESTOR + UNITAT TRAMITADORA.

 

L'estructura de departaments destinataris de les entitats adherides a GE-FACTURA també tindrà la seua codificació equivalent en DIR.3

 

En l'actualitat, els codis DIR3, utilitzats per FACe i els codis de DEPARTAMENTS DESTINATARIS que utilitza GE-FACTURA són diferents, però quan la integració entre ambdós plataformes siga una realitat utilitzarem una única relació de codis que servirà indistintament per a ambdós plataformes.

 

Inicialment, els codis DIR3, utilitzats per FACE i els codis de DEPARTAMENTS DESTINATARIS que utilitza GE-FACTURA eren diferents, però a partir del 7 de maig de 2015, data en què entra en funcionament la connexió entre GE-FACTURA i FACE, s'utilitza una única relació de codis que servix indistintament per a ambdós plataformes.

 

ACTUALITZACIÓ DE L'ESTRUCTURA DE CODIS DIR3 (Febrer 2016)

 

En els pròxims dies es van a actualitzar els codis DIR3 de la majoria d'UNITATS TRAMITADORES corresponents a les conselleries de la Generalitat.

 

La dita actualització serà progressiva, conselleria a conselleria, i es publicaran les noves taules de coódigos en esta web.